Servicios
Roda de premsa del regidor de Govern Obert Hugo Romero

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació ha atorgat a la localitat 5.000€ per a la implantació del Consell Local de la Joventut. Aquest organisme té com a objectiu donar veu als adolescents i entitats juvenils de la ciutat, per tal d'escoltar les seues reivindicacions, així com generar noves polítiques que s'adapten a les seues necessitats.

El regidor de Govern Obert, Hugo Romero, ha destacat que "es tracta d'una bona notícia per al municipi i sobretot afegia que permetrà obrir un nou canal de participació amb el jovent". En aquest sentit, ha remarcat que el projecte que va presenta l'Ajuntament ha sigut el quart més ben valorat de tota la Comunitat, fet que ha permès rebre la subvenció més elevada que s'atorga, 5.000€.

Romero ha indicat que "hi ha un acord de plenari per a posar en marxa el Consell de la Joventut, un aspecte que ha sigut fonamental per aconseguir l'ajuda, que a més demostra el compromís del govern municipal per apropar la política i donar veu als adolescents del municipi".

Cal destacar que Vinaròs al llarg de la legislatura ha presentat en diverses ocasions projectes per a la constitució de diferents programes de participació ciutadana, però mai s'ha atorgat cap ajuda, en canvi enguany des de la Generalitat s'ha valorat molt positivament el nou pla presentat, concedint la subvenció màxima de 5.000€.